Boost meningen - workshop

Mening er det vigtigste for at vi er arbejdsglade, og der er en direkte sammenhæng mellem mening og motivation, produktivitet og trivsel.

“Boost meningen” er en praksisorienteret workshop hvor vi arbejder struktureret med at skabe mere mening. Efter workshoppen får lederen en times sparring på hvordan han eller hun kan lede til at skabe mere mening med udgangspunkt i workshoppen.

Målet er:

Målet er, at hjælpe jer til at skabe mere mening, og dermed skubbe til motivation og engagement, højere produktivitet, trivsel og bedre samarbejde.

I får:

  • 1,5 times workshop for ledere og medarbejdere.

  • 1 times opfølgende ledersparring efter workshoppen.

  • 1 Meningsmåling

  • 1 “Boost Meningen” implementeringsplakat til at sikre, at workshoppen bliver til handling.

  • 2 stk. af bogen Heartcore Business” 

  • 12 stk. af pixibogen ”Adams Rejse”

Pris:

Op til 12 deltagere inden for normal arbejdstid.

8.500 kr. + transport og moms.

 

herudover aftales særskilt.

 

Kontakt: 21771395 eller db@baunco.com

 

To anbefalinger fra en todages workshop

En fantastisk oplevelse både professionelt og på det personlige plan. Meget inspirerende og jeg er dybt imponeret over Daniels indlevelse og evne til at formidle hans ideer på, selv de tanker der nemt kan blive højtravende formår han at viderebringe uden at de netop bliver højtravende. Er sikker på at vi som virksomhed kan blive en meget meget stærk virksomhed når man følger "heartcore" fremfor "hardcore" og har Daniels filosofi med os i baggagen under hele rejsen. - Niels Aagaard, Area Sales Manager, Mekoprint

 

“Jeg er blevet rigtig inspireret af de to dage i skoven til at ville Heartcore Business. Ophold samt indhold i de to dage var fået sat tankerne igang og “meningen” med Mekoprint og min egen rolle er meget klar. Opbygningen var perfekt. Det giver rigtig god mening finde ind til sig selv først, inden det handler om arbejdet. Energien var god, indholdet var godt og det var superfedt at alle var med i opgaver, debat og løsninger. Desuden var stedet fantastisk.” - Lasse Hansen, Logistics Coordinator, Mekoprint

 

Vil du høre mere så ring på 21771395 eller skriv på db@baunco.com