En dag med mening - workshop

Hver dag skal være en dag med mening. Mening skaber stolthed, motivation, kampgejst, trivsel - alt det vi gerne vil have i vores organisationer. Mening starter både hos medarbejderne og lederne. Det starter ved formål og mening med det vi laver og ender i konkret handling og stærke resultater.

Hver dag skal være en dag med mening, fordi en høj grad af mening giver:

 • høj trivsel og lavt sygefravær og så mindsker det stress.
 • højere engagement, motivation og produktivitet.
 • loyale, dedikerede medarbejdere og tiltrækker nye.
 • højere tillid og bedre samarbejde og glade kunder/borgere/brugere.
 • langt de bedste forretningsmæssige resultater.
 • Der er altså en direkte sammenhæng mellem graden af mening og de resultater en organisation skaber.

  

Indhold

Rammen for workshoppen er det, jeg kalder de fire nøgler til mening. At opleve sit arbejdsliv - og liv i det hele taget - som meningsfuldt handler om balance på fire områder.

 1. At vi lykkes selv. At det vi laver stemmer overens med det vi kan og vores egen oplevelse af hvad der er meningsfuldt.
 2. At vi gør en forskel. Vi vil jo alle gerne gøre en forskel for andre. Og ofte er det essensen i vores arbejde. Alligevel udeblive oplevelsen af at gøre en forskel alt for ofte.
 3. At vi lykkes sammen. At være en del af et fællesskab der lykkes sammen er helt centralt for et godt og meningsfuldt liv og arbejdsliv.
 4. At bidrage til fællesskabet - helheden. Det er oftest det vi forbinder med et højere formål. Nemlig virksomhedens formål og vores oplevelse af at yde et væsentligt bidrag. 

 

Udbytte

På workshoppen får I svar på: 

 • Hvad mening gør, når det er der, og når det mangler? 
 • Hvad der gør, at vi oplever vores liv og arbejdsliv meningsfuldt?
 • Og hvordan gør vi hver dag til en dag med mening?

Desuden plejer workshoppen at give anledning til at lære hinanden bedre at kende og at forbedre fællesskabet og samarbejdet.

 

Målgruppe

Indholdet er som udgangspunkt tilpasset den brede målgruppe af både ledere og medarbejdere. Men kan tilpasses den aktuelle gruppe. Fx. TR, AMR og ledere. En ledergruppe eller lignende.  

 

Hvordan?

Workshoppen kan laves som både halv og heldags. Og tilpasses selvfølgelig jeres konkrete situation.

Ring på 21771395 eller skriv på db@baunco.com så tage vi en snak.


To anbefalinger fra en todages workshop

En fantastisk oplevelse både professionelt og på det personlige plan. Meget inspirerende og jeg er dybt imponeret over Daniels indlevelse og evne til at formidle hans ideer på, selv de tanker der nemt kan blive højtravende formår han at viderebringe uden at de netop bliver højtravende. Er sikker på at vi som virksomhed kan blive en meget meget stærk virksomhed når man følger "heartcore" fremfor "hardcore" og har Daniels filosofi med os i baggagen under hele rejsen. - Niels Aagaard, Area Sales Manager, Mekoprint


“Jeg er blevet rigtig inspireret af de to dage i skoven til at ville Heartcore Business. Ophold samt indhold i de to dage var fået sat tankerne igang og “meningen” med Mekoprint og min egen rolle er meget klar.

Opbygningen var perfekt. Det giver rigtig god mening finde ind til sig selv først, inden det handler om arbejdet.

Energien var god, indholdet var godt og det var superfedt at alle var med i opgaver, debat og løsninger. Desuden var stedet fantastisk.” - Lasse Hansen, Logistics Coordinator, Mekoprint


Vil du høre mere så ring på 21771395 eller skriv på db@baunco.com