Leder, gi'r du mening?

1-dags seminar om at vinde med Heartcore Business og dig som leder

Ledere, der står på mål for noget virkelig betydningsfuldt, skaber over tid mere engagerede medarbejdere, stærkere resultater og beundringsværdige organisationer.   

Dét, at arbejde for noget af stor betydning har rod i noget helt grundlæggende i menneskets søgen efter mening, som ikke stimuleres der, hvor det primære formål er profit eller performance.

Hvornår har du sidst spurgt dig selv om du, som leder, gør det der giver mest mening for dig selv, for dine medarbejdere, for dit lederteam, den virksomhed du arbejder i og for noget større? 

På vores workshop sætter vi fokus på øget bevidsthed omkring det, du står på mål for og din personlige ledelsesstil. Målet er at afdække og øge din bevidsthed om hvad du, via mening, kan gøre for at øge indflydelse på imponerende og meningsmotiverede resultater.

Workshoppen er et rum med mulighed for at stoppe op, reflektere og sparre med ligesindede.

Der er tale om syv timers intensiv workshop, der handler om at vinde, ikke bare som leder, men i en langt større kontekst. 

 

Udbytte:

Workshoppen kombinerer Heartcore Ledelse og DISC og det at skabe mening med grundlæggende forståelse for vores egen og andres adfærd.

- Afklaring omkring hvad der giver mening for dig.

- Afklaring omkring hvad der giver mening for dine medarbejdere.

- Bevidsthed om hvad der giver mening for forskellige typer.

- Værktøjer til at kommunikere og skabe mening for forskellige typer.

- Muligheden for at arbejde med konkrete udfordringer fra din hverdag.

- Værktøjer til at arbejde struktureret med at skabe mere mening i organisationen.

 

Målgruppe

Målgruppen er ledere generelt. Workshoppen har sigte på det personlige lederskab.

 

Pris

5.700 kr. inkl. forplejning.

 

Sted og datoer

København: 30/september kl. 9:00-16:00

Aarhus: 2/oktober 2015 kl. 9:00-16:00

NB: Maks 20 deltagere pr. hold.

 

Underviserne

Cristina Jürgensen er mangeårig underviser og konsulent. Hun har undervist og arbejdet med hundredevis af ledere og teams med afsæt i typeværktøjet DISC. Cristina er skarp på teamudvikling, konflikthåndtering og coaching af topledere. Samtidig bruger hun sin store forståelse for teams og personligheder til at hjælpe virksomheder til at rekruttere, så de får de bedste teams.

 

Daniel Baun er forandringsformer, foredragsholder og forfatter til bogen Heartcore Business. Daniel hjælper virksomheder til at blive mere kraftfulde ved at arbejde struktureret med at skabe mere mening. Han arbejder med forandringsforløb, rådgivning, workshops og foredrag. Han er drevet af et ønske om at se flere mennesker og organisationer lykkes med at skabe virkelig meningsfulde resultater. 

Tilmelding

db@baunco.com

To anbefalinger fra en todages workshop

En fantastisk oplevelse både professionelt og på det personlige plan. Meget inspirerende og jeg er dybt imponeret over Daniels indlevelse og evne til at formidle hans ideer på, selv de tanker der nemt kan blive højtravende formår han at viderebringe uden at de netop bliver højtravende. Er sikker på at vi som virksomhed kan blive en meget meget stærk virksomhed når man følger "heartcore" fremfor "hardcore" og har Daniels filosofi med os i baggagen under hele rejsen. - Niels Aagaard, Area Sales Manager, Mekoprint

 

“Jeg er blevet rigtig inspireret af de to dage i skoven til at ville Heartcore Business. Ophold samt indhold i de to dage var fået sat tankerne igang og “meningen” med Mekoprint og min egen rolle er meget klar.

Opbygningen var perfekt. Det giver rigtig god mening finde ind til sig selv først, inden det handler om arbejdet.

Energien var god, indholdet var godt og det var superfedt at alle var med i opgaver, debat og løsninger. Desuden var stedet fantastisk.” - Lasse Hansen, Logistics Coordinator, Mekoprint

 

Vil du høre mere så ring på 21771395 eller skriv på db@baunco.com