Formål giver kraftfulde organisationer

Heartcore Business handler om formålsdrevet forretning. Er al forretning ikke formålsdrevet? Tjoo... det skulle man mene. Men ofte, alt for ofte, lever formålet slet ikke i organisationen. Og det der skulle være hjerteslaget dør ud eller bliver erstattet med noget andet. Det sker faktisk for langt de fleste … selv de allerbedste. De bliver “Hardcore by accident”.


Det er et problem der skal handles på. For det er dér i formålet, meningen, at magien opstår. Der hvor mennesker er sammen om en værdigt formål, at grundlaget for de bedste resultater ligges.

Hvordan?

Nogle gange er det en reminder, der er brug for. Andre gange er det genoplivning og nogle gange minder det mest af alt om en “organisatorisk omvendelse". 

Det vi er gode til er, at inspirere og inddrage igennem:

 • Foredrag
 • Workshops 
 • Seminarer
 • Forløb

Kernen i Heartcore Business er at får styr på det organisatoriske hjerteslag og holde fast i, genoplive eller genopdage det der egentlig skal være selve hjerteslaget og meningen med det hele. Og selvfølgelig gøre det til brandskarp handling og stærke resultater.

The black box of Heartcore Business

Hele omdrejningspunktet er formål og mening, og det er der mange gode grund til.

 • Formålsdrevne virksomheder præsterer op til 9 gange bedre end deres konkurrenter.
 • Medarbejderne, der oplever deres arbejde som meningsfuldt, præsterer op til 5 gange bedre.
 • Ledere med fokus på formål er mere afholdte af de ansatte og skaber bedre resultater.
 • Virksomheder med meningsfulde formål er mere attraktive og tiltrækker talent.
 • Fokus på formål og mening skaber en stærk kultur med mere samarbejde.
 • Bedre og billigere markedsføring - folk med noget på hjerte er bare mere interessante.
 • Formålsdrevne virksomheder er mere beundrede - og bedre omtalte.
 • Formålsdrevne virksomheder er mere robuste - fordi de er værd at kæmpe for.

Hvis du synes at de 8 punkter lyder for godt til at være sandt, kan du jo skrive på db@baunco.com og finde ud af hvad baggrunden er.

Ligegyldig hvilken vinkel du vælger på forretningen: forretningsudvikling, strategi, markedsføring, salg, procesoptimering eller CSR, starter det alt sammen her. Derfor giver det meningen af arbejde med Heartcore Business i alle dele af organisationen.

 

Heartcore Business på 90 sekunder

 

 

“I forbindelse med et større netværksarrangement, skulle Daniel være med til at kickstarte dagen og give deltagerne inspiration til at være en "givende" deltager. Emnet "Heartcore Business" ramte spot on og var en fremragende igangsætter for dagens netværksaktiviteter. Deltagernes feedback var supergode og flere af deltagerne er blevet inspireret til at arbejde videre med Daniels tankegang og er allerede i gang med at læse bogen :-). Jeg vil på det varmeste anbefale et foredrag af Daniel." - Jannik Simoni Jul Pedersen, Partner i Relationsfabrikken 

 

"Daniel var med til at sikre, at en kompleks visionsproces over 9 måneder med omkring 500 personlige input kunne styres i mål som aftalt med en usædvanlig høj grad af inddragelse af vore ca. 1000 medlemmer. Ikke nok med at medlemmerne blev inddraget, processen blev gennemført med og forankret i personalegruppen og menighedsrådet, så den vedtagne vision giver resonans og føder begejstring hos alle. Et meget tilfredsstillende resultat af en kompleks og velgennemført proces." - Cand. Theol Keld Dahlmann, valgmenighedspræst og daglig leder, Aarhus Valgmenighed 

 

"Vi havde Daniel som konsulent ift. vores strategiske ledelse, dvs. hovedbestyrelse, lokale bestyrelser og ledere. Vi fik et foredrag og en proces, hvor vi bliver mindet om, hvorfor vi er her - og hvad vores kerneopgave er, når vi baserer os på, hvorfor jeg som person er med og hvad vort formål er som organisation. Det er vigtigt at blive mindet om det en gang i mellem. Daniel gjorde det supergodt, han har en intellektuel-praktisk god måde at gå til emnet på. Han er god at høre på! Daniel gav et pift ind i vort arbejde.” - Kresten Kragh Schmidt, Vicegeneralsekretær, MBA, Blå Kors Danmark