Vil du? Vil du virkelig?
En inspirerende dag om forretning og ledelse med højere formål.

Er det muligt at gøre noget, som du finder dybt meningsfuldt og samtidig levere de nødvendige resultater? Endda bedre resultater? Resultater der virkelig betyder noget. Resultater der ikke bare er gode for virksomheden…. Men også gode for mennesker og verden omkring.

Det var nogenlunde det spørgsmål, der triggede mig til at skrive bogen Heartcore Business, der sætter forretning og ledelse i et nyt perspektiv. 

Bogen har fået flotte anmeldelser og er blevet omtalt i både Børsen, Jyllands-Posten og Alt for Damerne. Mange steder har folks reaktion på bogen eller mit foredrag været: "Det du siger er vigtigt".

Jeg ved ikke om du føler, at det du laver er vigtigt!? Det kunne du. 

 

Resultater der betyder noget

Det interessante er, at når vi gør noget, som vi i vores inderste finder betydningsfuldt og meningsfuldt, gør det noget ved os. Det sætter os i stand til at gøre det, vi ikke troede var muligt, og skabe resultater som virkelig betyder noget. Det sætter os i stand til at gøre det rigtige. Det sætter os i stand til at have fokus på det, der virkelig er vigtigt.

Når det samme sker for organisationer sker der endnu mere fantastiske ting. Både for menneskerne i virksomhederne, for virksomhederne selv og for verden omkring.

Sandheden er bare, at de fleste af os ikke oplever det, vi gør, som vigtigt, betydningsfuldt eller meningsfuldt. Men det kunne vi.

 

En dag om Heartcore Business.

På kurset kommer vi ned i de helt grundlæggende spørgsmål om hvad det egentlig er, der giver mening. Og hvad det så betyder, når vi sætter det ind i en forretningsmæssig sammenhæng. 

Vi er nød til at stille nogle nye spørgsmål, frem for dem vi normalt stiller. Og vi er nød til at gøre nogle ting anderledes end vi plejer. Ellers går vi bare samme vej som vi plejer.

Dagen kommer til veksle mellem indlæg, personlig refleksion og workshop. Du skal med andre ord være klar til at arbejde.

Det interessante er, at når vi vælger et andet udgangspunkt har vi et bedre startsted for at skabe de resultater, der virkelig betyder noget. 

En vigtig bog … For alle ledere og beslutningstagere, der er villige til at åbne hjertet, har bogen et stort potentiale til at pege mod marken, hvor successerne vokser i det nye 21. århundrede.
— Lars Dencker, Executive Consultant i Ankerhus Gruppen A/S
 

Sagen kort

Heartcore Business handler om forretning og ledelse med et højere formål. Det handler om at skabe gode resultater der rækker langt ud over bundlinjen. Det handler om at gå en anden vej. Det handler om forretning og ledelse, der virkelig betyder noget. 

Hvis du skal sælge ideen om at du skal bruge en dag på et kursus til din chef, kan du jo fortælle at:

 • formålsdrevne virksomheder præsterer bedre end gennemsnittet
 • ansatte bliver tiltrukket af arbejde som virker meningsfuldt
 • ansatte præsterer langt bedre når de oplever deres arbejde som meningsfuldt.
 • fokus på formål styrker virksomheden både internt og eksternt
 • ledere, der leder ud fra et højere formål, er mere afholdte
 • brands, der har noget på hjertet, bliver lyttet til
 • fokus på formål er en af de vigtigste tendenser inden for ledelse
 • at være formålsdrevet hænger naturligt sammen med CSR  og en høj grad af ansvarlighed.

 

Dette kursus er for dig

 • der er optaget af at skabe resultater, der virkelig betyder noget. 

 • der gerne vil følge med i nye tendenser og vil se, hvad det betyder for forretning og ledelse. Og hvordan I kan forbedre jeres virksomhed. 

 • der arbejder med at integrere det vi omtaler som hårde og bløde discipliner - som typisk, og fejlagtigt, ses som modsætninger.

 

Det får du med hjem

 • en større forståelse for værdien af at arbejde formålsdrevet.

 • idéer til at få mere passion og mening ind i jeres arbejde.

 • redskaber du kan tage med hjem og arbejde videre med.

 • en god blanding af teori og casestudies.

 • en sjov, inspirerende og tankevækkende dag, hvor læring ikke bare bliver fyldt på. 

 • et større netværk, som du hurtigt har lært godt at kende.

 • nogle store og vigtige spørgsmål til dig selv og den virksomhed du arbejder i.

   

Det praktiske

Dato: 03. oktober kl. 9-16

Sted: Kurset afholde i Århus

Pris: 1.995 kr. inkl. frokost og lækker forplejning hele dagen

Tilmelding nedenfor eller på daniel@baun.co eller 2177 1395 

NB: Kurset er begrænset til 20 personer.

 

Jeg håber at se dig 

Bedste hilsner 

Daniel Baun


Vi havde en konferencedag med foredrag og workshops. Daniels workshop om Heartcore Business tiltrak mange deltagere. Workshoppen var virkelig spændende og inspirerende og Daniel fik skabt et godt engagement, der vakte nysgerrighed og eftertanke. Flere af deltagerne har opfordret os til at invitere Daniel igen, så det har vi tænkt os at gøre!
— Anette Gimm, Adjunkt, VIA University

daniel-baun-baun-co-heartcore-business-bog-foredrag-ledelse-management-consulting-consultant-konsulent-aarhus-oplaeg.jpg

Daniel Baun

Daniel Baun er HD i Organisation og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus, Aarhus Universitet og proceskonsulent. Daniel har arbejdet med ledelse, forretningsudvikling, organisationsudvikling, entrepreneurship og intrapreneurship i både private virksomheder, en NGO og det midt imellem. Og så er han forfatter til bogen Heartcore Business.
Mere om Daniel Baun 


Tilmeld dig kurset


Vores Kunder